spa

Ευεξία & Spa

Ευεξία & Spa

Το ξενοδοχείο μας είναι ο ιδανικός προορισμός στην Κέρκυρα για να χαλαρώσετε το σώμα και την ψυχή σας, καθώς το πρόγραμμα ευεξίας μας περιλαμβάνει υπηρεσίες Spa στο Olive Tree Spa, μαθήματα γιόγκα, πιλάτες και γυμναστήριο, όλα σε υπαίθριο καταπράσινο περιβάλλον.

Προσφέρεται σ τον εαυτό σας με μια μοναδική εμπειρία σπα και ευεξίας στο Olive Tree Spa, όπου μπορείτε να απολαύσετε μασάζ θεραπείας και χαλάρωσης σε ειδικά σχεδιασμένο εξωτερικό περιβάλλον περιτριγυρισμένο από αιωνόβιες ελιές. Απολαύστε επίσης μια σειρά από σύγχρονες θεραπείες ομορφιάς όπως περιποιήσεις προσώπου, αποτρίχωση, μανικιούρ και πεντικιούρ, στη φύση ή στην άνεση και την ιδιωτικότητα του δωματίου σας.

Κάντε τις διακοπές σας ακόμα πιο αξέχαστες κάνοντας κράτηση για μαθήματα εξωτερικού Yoga & Pilates που διοργανώνονται από έμπειρους και πιστοποιημένους εκπαιδευτές, σε έναν υπέροχο ελαιώνα. Υπάρχουν προγράμματα κάθε εβδομάδα όπου το επίπεδο δυσκολίας και η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με τη ζήτηση.

Οι καλοκαιρινές διακοπές μπορούν επίσης να συνδυαστούν με γυμναστική και άσκηση σε φυσικό εξωτερικό περιβάλλον. Προσφέρουμε στους επισκέπτες μας δωρεάν υπαίθριο εξοπλισμό γυμναστικής και αθλητικές εγκαταστάσεις για μοναδική χαλάρωση, ανανέωση και υγεία κάτω από τη σκιά υπέροχων ελαιόδεντρων , δίπλα σε χαλαρωτικά βότανα και λουλούδια και κάτω από τον γαλάζιο ουρανό.

Θα χαρούμε να κανονίσουμε τις περιποιήσεις σπα και ευεξίας της επιλογής σας.

_spa massage area_resized 20200731_085037 _yoga & pilates_resized 20200731_085048
BOOK NOW & SAVE ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ & ΠΤΗΣΗ